Museo Nacional d'Art de Catalunya un museu, 1000 anys d'art
Publicacions
Humberto Rivas. El fotògraf del silenci
Humberto Rivas. El fotògraf del silenci.

134 pàgines
24 €
La funció principal del Departament de Publicacions és l'edició de totes les publicacions relacionades amb les activitats dels diferents departaments del Museu, això com també dels elements de difusió.

D'entre les publicacions del MNAC, que constitueixen l'eix principal de la llibreria, destaquen les guies de les col·leccions permanents d'art romànic, d'art gòtic i del Museu d'Art Modern, totes editades en català, castellà, anglès i francès.

A més, el Museu publica el catàleg de les exposicions temporals que hi tenen lloc, a vegades com a únic editor, altres vegades en coedició amb altres institucions. Paral·lelament, s'editen els estudis i treballs relacionats amb l'activitat museística, entre els quals cal destacar el Butlletí del Museu Nacional d'Art de Catalunya, els diferents volums del qual apleguen estudis sobre història de l'art, museografia, restauració i altres matèries afins.

Els intercanvis de les publicacions del Museu es gestionen a través de la Biblioteca del MNAC.

Per a més informació i per a compres, truca al tel. (00 34) 93 622 03 60, o fes la comanda a l'adreça de correu electrònic botiga@mnac.cat
Museu Nacional d'Art de Catalunya    Palau Nacional. Parc de Montjuïc 08038 Barcelona     © MNAC, 2010 Avís legal
Amics del MNAC