Museo Nacional d'Art de Catalunya un museu, 1000 anys d'art
Botiga
La Botiga del MNAC, gestionada per Laie, ofereix una àmplia oferta de productes exclusius, dissenyats i produïts pel propi Museu. Els articles que podreu trobar han estat acuradament seleccionats, tot seguint un criteri de qualitat i originalitat.

Us oferim una gran diversitat d’objectes inspirats en les obres de les col·leccions del Museu i els seus períodes artístics. Papereria, làmines, ceràmica, vidre, tèxtil... Un ampli ventall de productes dirigits específicament al públic interessat en el món de l’art.

Art a la carta

Amb el nou servei Art a la carta, ara podeu adquirir la reproducció de l’obra del Museu que més us agradi. Només heu de triar l’obra, la mida i el marc, i us l'enviarem a casa. Feu la vostra compra des del quiosc instal·lat a la nostra botiga, a través del nostre web o des del web de 1000Museums.

1000Museums és el primer proveïdor de reproduccions d’obres d’art dels millors museus i col·leccionsdel món. Gràcies a l’acord amb el MNAC, ara podeu gaudir a casa d’un patrimoni que ens pertany a tots.En comprar els nostres articles, col·laboreu en la conservació i difusió del patrimoni del MNAC. Moltes gràcies.

Per accedir al catàleg de compra d’Art a la carta feu clic al logotip de 1000Museums:
1000 Museums
Horari de venda al públic:Horari d'hivern (1/10 - 31/5): de dimarts a dissabte, de 10.15 a 17.45 h; diumenges i festius, de 10.15 a 14.45 h
Museu Nacional d'Art de Catalunya    Palau Nacional. Parc de Montjuïc 08038 Barcelona     © MNAC, 2010 Avís legal
Amics del MNAC