Biblioteca del MNAC

Biblioteca del MNAC

Altres idiomes:

LA SALA DE LECTURA DE LA BIBLIOTECA

Llibres de lliure accés Consulta de microformes

En un gran espai, lluminós i tranquil, la Biblioteca posa a l'abast de l'usuari una selecció del fons general (uns 30.000 vol.) que inclou llibres, revistes i una àmplia secció de referència general i especialitzada en història de l'art. Disposa també d'expositors amb les últimes adquisicions bibliogràfiques i els darrers números de les revistes en curs.

Inclou 54 punts de lectura, que disposen de connexions per a PC's portàtils, així com connexió Wi-Fi a Internet. Sis terminals de PC permeten accedir al catàleg en línia de la Biblioteca, a bases de dades i a Internet. La consulta de microformes es pot dur a terme mitjançant una màquina lectora connectada a una impressora.

El fons de la sala de lectura és de lliure accés. La resta del fons es troba al dipòsit. Per consultar documents del dipòsit, cal omplir una butlleta des de la sala de lectura. El temps d'espera del material de dipòsit pot variar entre 15 i 45 minuts. Es pot sol·licitar la reserva del material de dipòsit per un període màxim de quinze dies naturals.

Condicions d'accés
L'accés a la Biblioteca és lliure i gratuït. Només cal identificar-se al vestíbul amb el DNI o el passaport.


Horaris
De dilluns a divendres, de 10 a 18 h, dissabtes tancat
Agost: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h

Anar al Web del Museu

Biblioteca del Museu Nacional d'Art de Catalunya

Palau Nacional. Parc de Montjuïc 08038 Barcelona

© MNAC, 2007 Avís legal